Hírek

Hírek

ESŐSZABÁLYZATUNK

Előadásokat rossz idő esetén sem mondunk le előre! Ha az előadás napján 17.00 óráig nem kerül ki közlemény Facebook oldalunkra, mindenképp jöjjenek el a helyszínre!


ESŐSZABÁLYZATUNK

ELŐADÁSOKAT ROSSZ IDŐ ESETÉN SEM MONDUNK LE ELŐRE, CÉLUNK, HOGY MÉG KÉTSÉGES IDŐJÁRÁSI VISZONYOK KÖZÖTT IS MEGKEZDJÜK, ILLETVE FOLYTASSUK AZ ADOTT ELŐADÁST.

 

JEGYÜKKEL MINDENKÉPPEN JÖJJENEK AZ ELŐADÁS HELYSZÍNÉRE.

 

ELŐZETES IDŐJÁRÁSI TÁJÉKOZTATÓT NEM NYÚJTUNK!

 

Az előadás esetleges elmaradfásáról legkésőbb az előadás napján 17.00 óráig a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor 17.00 óráig, úgy az előadás megtartására készülünk.

 

Ez esetben is fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondjuk.

 

Mivel a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, javasoljuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet. Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvény alatt esernyő nem használható, mivel az gátolja a nézők színpadra való akadálymentes rálátását. Kérjük, kedvezőtlen időjárás esetén esőköpennyel készüljenek.

 

ESŐSZABÁLYZAT

 



A Pécsi Nyári Színház 2024-es programjainak megvalósítását Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta. Köszönjük!
 

 

MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK | Orlai Produkció

vígjáték egy részben

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

2024. július 11. Cs 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

CSOPORTTERÁPIA | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

musical comedy két felvonásban

Sok jó ember kis helyen is elfér, pláne ha összezárják őket. A kényszer nagy úr, a kényszeresség még nagyobb, ráadásul mind a hat szereplőnek egész estét betöltő egyéni problémája van...

2024. július 16. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás